دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند
مرندی:

ایران چیزی کمتر از اجرای کامل برجام را نمی‌پذیرد

کارشناس مسائل بین‌الملل با رد ادعای دیپلمات‌های اروپایی درباره زمان باقی‌مانده برای بازگشت به برجام، گفت آن‌ها باید بپذیرند که ایران چیزی کمتر از اجرای کامل و قابل راستی آزمایی برجام را قبول نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سید محمد مرندی» کارشناس مسائل بین‌المللی از ادعا‌های اروپایی‌ها مبنی بر کمبود زمان برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران انتقاد کرد.

مرندی بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر خود با اشاره به ادعای شامگاه دوشنبه اروپایی‌ها در این‌باره، نوشت: «ایران [از اروپایی‌ها]راضی نیست. مذاکره کنندگان اروپایی باید به این واقعیت عادت کنند که ایران چیزی کمتر از اجرای کامل و قابل راستی آزمایی برجام را نخواهد پذیرفت».

وی با کنایه به ادعای اروپایی‌ها درباره تلف شدن زمان بازگشت به برجام، گفت: «زمانی که ایران به تعهدات خود پایبند بود و اروپا با تحریم‌ها کودکان [بیمار و نیازمند به دارو]را می‌کشت، زمان برای این دیپلمات‌های اروپایی چندان با ارزش نبود!»

پیش از این دیپلمات‌های از تروئیکای اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) در فضاسازی جدید علیه ایران و مذاکرات وین، مدعی شده بودند که نتوانسته‌اند مذاکرات جدی با ایران داشته باشند و زمان برای بازگشت به برجام در حال از دست رفتن است.

این کارشناس مسائل بین‌المللی پیش از آن نیز طی توئیت دیگری درباره اختلاف‌ها بین متن‌های پیشنهادی از سوی گروه ۱+۴ در دور ششم و دور جدید مذاکرات وین، نوشته است: «تفاوت‌ها و تعداد پرانتز‌هایی که در پیش‌نویس‌های ۲۰ ژوئن وجود دارد بسیار بیشتر و گسترده‌تر از پیشنهاد‌های همه متون جدید است».

مرندی همچنین افزود: «ادعای خلاف آن بی‌صداقتی است. متون اضافه شده برای روشن کردن برخی مسائل و رفع تناقضات بین متون و برجام بود».

پیش از این نیز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه آماده نیل به یک توافق خوب برای بهره‌مندی کامل از مزایای اقتصادی برجام و رفع نگرانی احتمالی طرف مقابل هستیم گفته بود برنامه هسته‌ای ایران در ازای لغو تحریم‌ها، متناسب با برجام پیگیری خواهد شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر